Tuesday, 24 July 2018

author photo
15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung | Salam semua, dulu - dulu zaman budak sekolah, memang hobi suka menanam, suka sangat tengok pokok - pokok bunga. Di laman depan rumah lama dulu, walaupun tak banyak pokok bunga, tapi itu dah cukup menenangkan hati bila tengok ke semua pokok - pokok semua. Gigih zaman sekolah pun ada semangat nak berkebun walaupun hanya tolong bonda dan abah kita yang suka menanam kan.

15 gambar menarik tanam pokok bunga dalam sarang burung

Sekarang ini dah macam- macam idea nak tanam pokok bunga, Kalau buka Pinterest, pelbagai gambar dan idea menarik yang dikongsikan. Siapa ya ada akaun pinterest, jom la follow kita kat sana, klik kat ikon kat atas tu ya. Suka betul tengok gambar di Pinterest, selalunya kat situ, orang putih suka main Pinterest, Kita orang Asia ni tak berapa nak join. hii

Rasanya, dah tiba masanya nak tiup semangat untuk berkebun menanam pokok - pokok bunga. hii. Buat korang yang tengah mencari insipirasi laman untuk meriahkan laman korang, boleh cuba tanam pokok bunga dalam sarang burung. Kenapa macam tak percaya, jom lihat gambar - gambar ini semua.

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

Cubalah lihat gambar - gambar ini semua, kreatifnya dalam sarang burung pun boleh tanam pokok, yang mana ada sarang burung terbiar, haraplah sarang burung yang cantik macam ini, boleh la kot nak tanam pokok bunga. :D.Dari rupa sarang burung kosong terbiar bertukar rupa menjadi satu pandangan yang memukau.

Pandangan yang memukau sebab tengok gambar sekarang ini lah tak berkelip biji mata, :D cantik sangat dengan pokok - pokok bunga kat dalam sarang burung


 Kalau nak yang cantik lagi sarang burung kena cari kat kedai. kalau ruang yang tak luas sangat memang sesuai kalau nak buat macam ini, kan nampak lebih simple, jimat ruang dan kreatif.

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

Sila scroll lagi, dalam 15 gambar kongsi kat sini. :)

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

Yang ini pokok bunga cantik tak berkelip mata tengok 

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

15 Gambar Menarik Tanam Pokok Bunga Dalam Sarang Burung

Ok macam mana ada semangat tak nak sahut cabaran menanam pokok bunga dalam sarang burung. :)

This post have 8 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete 24 July 2018 at 10:48

uuuih lawa lawa semuanya. ni kena kat tangan orang suka menanam dan berseni ni memang menjadi semua benda =D

Reply
avatar
aryn Fadz Lee delete 24 July 2018 at 11:19

Wah..cantiknya..buat dalam rumah punboleh kan:)

Reply
avatar
Ahmad Munir delete 24 July 2018 at 22:45

Cantik semua.. Burung nak duduk kat mana nanti.

Reply
avatar
Unknown delete 24 July 2018 at 22:58

Kalau tengok macam nak buat, nak kena istiqamah jaga.

Reply
avatar
Ciktie delete 25 July 2018 at 20:05

Cantik-cantik semuanya ! Kreatif orang sekarang. Pelbagaikan banyak benda hehe

Reply
avatar
Warisan Petani delete 25 July 2018 at 21:42

Cantik2nye.
Kreativiti yang mengagumkan

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang