-->

Saturday, 14 July 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

YOUTUBE DAH BERWAJAH BARU || JOM SUBSCRIBE WANI SUKARNO YOU TUBE CHANNEL

YOUTUBE DAH BERWAJAH BARU || JOM SUBSCRIBE WANI SUKARNO YOUTUBE CHANNEL || Salam semua. Bulan Syawal dah berakhir, hari ini dah masuk 1 Zulkaedah.

Sebenarnya baru nak berjinak dengan youtube tahun ini, memandangkan ada akaun youtube ini memang digalakkan bagi yang bergelar blogger. Banyak kebaikan kalau ada akaun youtube ini, salah satu nya boleh nak tambah income, Sepatutnya dulu - dulu dah patut ada akaun satu. Ini baru nak mula, tak apalah bermula dari bawah. Tengok orang lain dah beribu - ribu dah subscriber.

Youtube sekarang dah berwajah baru, kalau dulu ada perkataan creator studio, nampak klasik, tapi sekarang dah lain, Terkejut la juga tengok bila nampak perubahan macam ini, Sekarang dah tukar youtube studio beta , nampak lagi up to date. Kita yang tengok ini pun lagi bersemangat. hii

Lagi bersemangat nak upload video. Nampaknyak kena rajin nak upload video yang berkualiti dan yang paling banyak orang nak cari.





Dapat lihat dengan jelas overview berapa, reach viewers berapa, sekali dengan keyword apa yang popular orang klik cari.

Buat kalian yang singgah, sudi - sudi lah subscribe Wani punya youtube channel ya. :) Nak tengok screen macam ni kena buka kat pc baru nampak, kalau buka kat phone tak nampak. Terima kasih banyak - banyak. Kalian boleh klik SINI. Jom lah support ramai -ramai hii. Kat atas pun dah ada link my youtube channel. Kalau kalian ada youtube channel, jom komen di bawah, nak subscribe jugak.

This post have 3 komentar

avatar
Shafyqah Azahar delete 14 July 2018 at 13:17

menarik! takpernah tau pun mcm mana channel youtube sebelum ni

Reply
avatar
zuhaira nasrin delete 14 July 2018 at 16:21

lebih senang kan sekarang? aira pun baru perasan. hehe

Reply
avatar
Lea Azleeya delete 14 July 2018 at 19:25

waaaa lebih kemas muka baru ni.. Lea tak perasan pun.. Nampak sgt tak aktif kan.. hehe

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang