-->

Sunday, 12 August 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM

                        

VIRAL BURGER KUBA GULING || Sejak 3 - 4 hari, kerap sangat keyword naik Viral Burger Kuba Guling. Makin lama makin naik search.  Hairan sekejap bila naik keyword pasal burger. Rasanya readers nak cari sebab owner blog pun orang Kelate, ingat tahu la kan, tapi kita sendiri pun tak tahu :D.adeh. Terfikir - fikir ini mesti ada viral lain pulak ni hii.. tapi menu lain pasal burger pulak. Tak tahu menahu pun.

Cuba kita sendiri pulak yang search, Oooo rupanya memang ada burger kuba guling tu. :D.. baru jer viral ni, cuba nak tonton kat youtube, nanti korang tengok sendiri lah ya, Diusahakan olen anak muda dari Tumpat Kelantan, charcoal bun tu dah lama dah kan, roti yang macam arang tu, cuma dia bagi tahu, tak tahu nak letak nama apa, akhir sekali letak nama Burger Kuba Guling. Sebab customer selalu tengok asyik guling - guling ayam daging haa. Macam - macam kan. Ini sebab dah terpengaruh dengan kuih kerbau guling sebab warna hitam :D

Pendapat personal, bagus lah ada kreativiti nak naikkan jualan macam mana, walaupun ada orang pertikai,lagipun customer juga yang letak nama disebabkan roti tu berwarna hitam, tak apalah ada daya tarikan nak tarik customer. Nak rasa tu kena pergi Tumpat lah semata - mata nak beli burger kuba guling.

Kalau korang nak tahu berita lanjut, sila tonton video di atas ya.

viral burger kuba guling

This post have 4 komentar

avatar
Ciktie delete 12 August 2018 at 21:10

Ishhh macam-macam la viral sekarang ni. Sekali pandang burger ni teringat burger McDonald

Reply
avatar
Mas FVOME delete 12 August 2018 at 21:26

mcm2 la skrg..haha..mcm burger korea yg dlu tu je..hitam legam

Reply
avatar
HeNRieTTa JoSe delete 13 August 2018 at 15:48

mcm mcm kn....dulu dgr juga dorg kata burger arang...

Reply
avatar
Cik Ash delete 13 August 2018 at 23:54

Macam2 viral burger kuba guling pulak hahaha

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang