-->

Friday, 15 February 2019

author photo
PantangPlus.com Menawarkan Pakej Berpantang Selepas Bersalin | Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:

Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan.

PantangPlus.com Menawarkan Pakej Berpantang Selepas Bersalin

Kini, boleh ‘booking online

Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita. Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan.

PantangPlus.com Menawarkan Pakej Berpantang Selepas Bersalin

Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang. ‘Confinement lady’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai penuh servis di laman web kami.

Pelanggan dari luar negara

Atas kesedaran ramai ibu-ibu muda tentang kepentingan berpantang, tempahan bukan sahaja datang dari Malaysia. Malahan dari Singapura, United Kingdom, Australia dan UAE.

Pesanan kami, jaga badan elok-elok semasa berpantang selepas bersalin. Barulah badan sedap, hati tenang! PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin


This post have 9 komentar

avatar
Aiman delete 17 February 2019 at 15:00

all the best dan supaya terpilih :)

Reply
avatar
Mia Liana delete 27 February 2019 at 10:04

Salam. Terima kasih sudi join Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

Senarai peserta telah dikemaskini. Semoga berjaya!

- Mia Liana

Reply
avatar
MaisarahSidi delete 28 February 2019 at 11:22

Semoga berjaya diucapkan!
Datang dari GA yang sama ~~

www.maisarahsidi.com

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang