-->

Wednesday, 1 December 2021

author photo
Pakej Pelamin Murah Di Kelantan Hanya Di Butik Nada Bridal Salam semua, majlis perkahwinan yang indah adalah impian bagi setiap bakal pasangan pengantin. Siapa yang tak nak majlis kahwin impian di hari bahagia kan.

Detik -detik manis untuk diabadikan pada hari perkahwinan untuk tatapan pasangan pengantin, keluarga buat kedua belah pihak dan tidak lupa untuk keturunan kita nanti.

Ke semuanya kita nak sempurna kan pada hari majlis perkahwinan.

butik pengantin murah kota bharu


Butik Pengantin Nada Bridal Tunaikan Impian Perkahwinan Untuk Raja Sehari

Sis ada nak bagi tahu berita baik untuk bakal raja sehari semua, khususnya yang berada di Kelantan. 

Kepada bakal - bakal pengantin di luar sana yang sedang mencari pakej perkahwinan lengkap untuk hari bahagia, korang boleh tengok di Butik Pengantin Nada Bridal. 

Oklah ya, bagi yang masih tak tahu kat mana Butik Pengantin Nada Bridal ni, lokasi butik pengantin ini terletak di Bachok, Kelantan.

Scroll di facebook dan instagram Nada Bridal tak berkelip mata, cantik sangat pelamin. Kita sendiri pun tak berkelip atas bawah tengok gambar pelamin, kalau yang bakal pengantin lagi la. 

Macam tak tahu nak pilih yang mana satu dah yang berkenan di hati.

Sekarang dah hujung jari kan, nak tengok pelamin kahwin yang dah siap pun hanya di hujung jari.

Kalau nak tengok yang secara langsung nak tahu harga sewa baju pengantin yang cantik - cantik semua tu, boleh singgah di Butik Nada Bridal . 

Macam - macam tema boleh request.

Tercari - Cari Pakej Lengkap Perkahwinan, Nada Bridal Sedia Membantu

Untuk pengetahuan semua, Nada Bridal menawarkan pakej perkahwinan yang lengkap dengan harga yang berbaloi untuk bakal pengantin di luar sana. 

Nak yang mana semua ada, dari pakej pelamin murah atau ikut bajet pilihan masing - masing. 

Bukan setakat boleh request tema untuk pakej pelamin sahaja, yang mana nak cari pakej katering murah untuk majlis perkahwinan boleh dapatkan servis di Nada Bridal.

Buat korang yang tertanya - tanya apa lagi servis yang disediakan sekali dengan pakej perkahwinan ?. Nanti nak senarai satu - satu ya.

Di antara servis yang disediakan sekali dengan pakej perkahwinan penuh  adalah :

1. Pelamin ( new deco )
2. Hiasan untuk meja makan beradab
3. Pintu gerbang dan juga Red carpet
4. Baju sanding ( X 1 pasang )
5. Baju outdoor atau majlis bertandang (X 1 pasang )
6. Makeup untuk 1 sesi
7. Stage hantaran
8. Aksesori pakaian untuk lelaki dan perempuan
9. Bunga tangan
10. Alas duduk akad nikah

Wah ! banyak dah tu kan. Memang puas hati dah tengok senarai tu. Ada yang tak puas hati lagi ke ? 

Pakej Pelamin Murah Di Kelantan

Sebaik sahaja masuk cuti sekolah, memang  ramai pasangan yang akan mendirikan masjid, jadi, team Nada Bridal memang akan sibuk sebab ramai sangat yang booking untuk pakej pelamin. 

Macam yang sis cakap tadi, pelamin nya semua tip top cantik. Tak berkelip mata ni.

Ke semuanya untuk memenuhi kepuasan pelanggan mereka dan memenuhi impian perkahwinan mereka menjadi realiti. 

Untuk pakej pelamin, bakal pengantin boleh request nak tema macam mana.

Team Nada Bridal akan usahakan sebaik mungkin untuk memenuhi impian bakal raja sehari. 

Nak bagi nampak sesuatu majlis berjalan dengan lancar untuk sehari tanpa cacat cela bukan mudah. Ke semuanya memerlukan komitmen yang tinggi.

Bukan senang nak jadi wedding planner kan, nak mencetuskan idea yang terhasil, pelanggan cakap - cakap, tapi mereka boleh olah menjadi sesuatu yang boleh dilihat dengan mata. 

butik pengantin murah kota bharu

Cantik kan pelamin, terpukau sekejap tengok dengan hasil kerja dari Nada Bridal. 

Pelamin cantik ,pengantin pun tersenyum bahagia bila tengok mahligai perkahwinan menjadi realiti.

Banyak lagi gambar - gambar pelamin yang cantik, nanti boleh tengok sendiri di facebook dan instagram Nada Bridal. Link semua dah ada kat bawah.

Servis Make Up Pengantin Dari Nada Bridal

Watak utama pada hari majlis perkahwinan mestilah pengantin perempuan. Kenalah bersolek nak bagi cantik kan dah nama raja sehari.

Pakej perkahwinan dari Nada Bridal termasuk sekali dengan servis make up. Mana tahu ada yang tertanya harga make up pengantin. 

Pastinya pengantin perempuan nak kelihatan cantik dan manis di hari bahagia kan.

Gambar - gambar di bawah di antara hasil make up dari Nada Bridal, terserlah keayuan dan kemanisan di wajah setiap pengantin perempuan. 

Suka pulak tengok sebab nampak natural dan tak berat sangat make up nya. Orang kata simple is nice kan.

butik pengantin murah kota bharu


Pakej Katering Kahwin Murah Antara Servis Dari Nada Bridal 

Untuk memenuhi permintaan daripada pelanggan, Nada Bridal juga bukan saja menyediakan pakej lengkap perkahwinan malah ada juga menyediakan pakej katering. 

Menu - menu yang disediakan pun nampak sedap dan menyelerakan.

Nampak menu - menu  sedap macam ini, tetamu pun makan terasa puas hati. Yang masih pening nak settlekan bab lauk - lauk kenduri ni, serahkan saja dekat Nada Bridal.

butik pengantin murah kota bharu


Testimoni Dari Pelanggan Yang Menerima Servis dari Nada Bridal 

Nada Bridal sudah berkecimpung dalam bidang ini dah masuk 7 tahun pengalaman, jadi banyak testimoni dari pelanggan - pelanggan yang berpuas hati dengan servis yang diberikan. 

Ada yang sudah 2 - 3 kali  mengambil servis dari Nada Bridal tandanya mereka sangat berpuas hati dengan segala hasil kerja dari Nada Bridal.

Nampak tak, sampai dah ada pelanggan sendiri. 

Apabila keikhlasan dalam melakukan kerja dalam masa yang sama dapat memuaskan hati ke semua pihak yang terlibat. Itu lah yang team Nada Bridal nak tunjukkan.

butik pengantin murah kota bharu

Servis Pakej Pelamin Dan Juga Dekorasi Untuk Majlis - Majlis Yang Lain 

Nada Bridal bukan saja menawarkan pakej pelamin saja, untuk majlis - majlis lain pun ada jugak  

Buat sesiapa yang nak mencari pakej pelamin untuk majlis  berendoi boleh lah contact Nada Bridal. Kita pulak yang dah jadi macam kanak - kanak ribena bila nampak pelamin untuk baby comel sangat.

Comel kan pelamin kat bawah tapi ini untuk baby lah ya. Baby pun nak naik pelamin juga.

Ramai pulak yang tu request tanya sebab cantik sangat. Apa lagi bakal - bakal ibu, mesti teruja tengok pelamin untuk baby ni kan.

Selain itu, Nada Bridal juga ada menerima servis bagi menjayakan pelbagai majlis - majlis rasmi sama ada untuk majlis graduasi, majlis hari jadi, untuk majlis persaraan guru dan sebagainya.

Ke semuanya untuk nampak majlis lebih ceria dan meriah dengan dekorasi yang ditonjolkan.

butik pengantin murah kota bharu

Sesiapa bakal pengantin yang masih nak survey butik pengantin murah di Kota Bharu dengan harga berbaloi, cepat - cepat whatsapp nombor di bawah ya. 

Tak puas hati nak tengok gambar lagi, rajin - rajinkan diri klik laman sosial Nada Bridal seperti di bawah banyak lagi gambar - gambar cantik.

Untuk maklumat lanjut, boleh klik laman sosial Butik Pengantin NADA Bridal di bawah : 


Instagram : Nadabridal_NB

Whatsapp : www.wasap.my/60139150610

Alamat : Kampung Pintu Gerbang Tawang
16020 Bachok Kelantan


This post have 5 komentar

avatar
Sis Lin delete 31 March 2019 at 17:13

Wowww cantiknyaaaaa....kita tengah survey-survey gak ni hahahahaha

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 31 March 2019 at 23:22

wahhh.. memang cantik pelamin nya. solekan pun cantik

Reply
avatar
Sunah Sakura delete 1 April 2019 at 16:02

cantiknyaaa pelamin2 dia...rasa nak buat majlis lagi..hahahah

Reply
avatar
Ana Jingga delete 1 April 2019 at 20:36

cantik-cantiknya pelamin :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete 3 April 2019 at 21:17

cantik2.. nak kawen tapi lupaaa calon xde lagi =P

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post