-->

Monday, 5 September 2016

author photo
ASSALAMUALAIKM....



jom sama-sama meriahkan giveaway sahabat blogger kita 

Syarat penyertaan:

1. Buat satu blog entri pasal giveaway ni.

2. Like FB AZRM Enterprise

Sponsor 100% dari AZRM Enterprise!

3. Tu saja!

Simple sangat kan syarat-syarat dia?
Dah buat, letak link entri blog dan nama FB dalam ruang komen ni ya :)

Hadiah-hadiah akan saya update di entri lain. Tapi bilangan hadiah depends pada bilangan penyertaan. Sekarang saya dah setkan 3 hadiah..hehe..kalau penyertaan ramai saya tambah. 

Tarikh tutup: 30 September 2016!

Jom meriahkan GA ni. Rasanya macam first time je buat GA ni...huhu~

This post have 6 komentar

avatar
Mellya Musa delete 14 September 2016 at 21:04

singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

Reply
avatar
Mellya Musa delete 14 September 2016 at 21:04

singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang