AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!

ASSALAMUALAIKM....



jom sama-sama meriahkan giveaway sahabat blogger kita 

Syarat penyertaan:

1. Buat satu blog entri pasal giveaway ni.

2. Like FB AZRM Enterprise

Sponsor 100% dari AZRM Enterprise!

3. Tu saja!

Simple sangat kan syarat-syarat dia?
Dah buat, letak link entri blog dan nama FB dalam ruang komen ni ya :)

Hadiah-hadiah akan saya update di entri lain. Tapi bilangan hadiah depends pada bilangan penyertaan. Sekarang saya dah setkan 3 hadiah..hehe..kalau penyertaan ramai saya tambah. 

Tarikh tutup: 30 September 2016!

Jom meriahkan GA ni. Rasanya macam first time je buat GA ni...huhu~

6 Comments

  1. singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post